Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Fitbit Inspire 3 Oranje.

Fitbit Inspire 3 Oranje.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 3 Oranje. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Oranje.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Nee

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 3 Oranje.

De Fitbit Inspire 3 Oranje is een handige activity tracker die het je eenvoudig maakt om je gezondheid in de gaten te houden. Met de tracker houd je je stappen, verbrande calorieën en hartslag bij. Daarnaast kun je met een abonnement op Fitbit Premium je dagelijkse herstelscore inzien, zodat je weet of je lichaam al klaar is voor het volgende sportieve avontuur. Ook is het mogelijk om je stressniveau en slaapscore bij te houden, al is de nauwkeurigheid hiervan minder dan bij andere Fitbit-trackers zoals de Versa en Sense. Daarnaast kun je de tracker met je smartphone verbinden, waarna je via de gps je gelopen afstand bijhoudt en berichten en notificaties binnenkrijgt. De batterij van de Inspire 3 gaat maar liefst 10 dagen mee. Met deze tracker heb je dus alles wat je nodig hebt om je gezondheid goed in de gaten te houden.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten, want je ontvangt berichten en notificaties van je smartphone. Bekijk na een training je hartslagzones in de app om te zien hoe de training verliep. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout.

Minpunten
  • Sommige functies werken alleen als je een betaald abonnement hebt op Fitbit Premium

    .

    Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet jouw smartphone meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 3 Oranje.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 3 Oranje. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 3 Oranje. is .

Fitbit Inspire 3 Oranje. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 3 Oranje. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Nee

Fitbit Inspire 3 Oranje. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 3 Oranje. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.