Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. fitness
 2. Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zilver

Omschrijving van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

Met de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw ontwikkel je gemakkelijk gezonde routines en houd je deze aan. Dit stijlvolle horloge meet meer dan alleen je stappen en calorieën en geeft je via Fitbit Premium een dagelijkse herstelscore. Deze score laat zien hoe je lichaam herstelt na een workout. Als je score laag is, betekent dit dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen. Verder heeft het horloge een EDA sensor om je stressbeheersing in kaart te brengen. Als je score laag is, kun je een ademhalingsoefening doen om je stress beter te controleren. Met de ECG app kun je ook hartfilmpjes opnemen vanaf je pols. 's Nachts meet de Charge 5 hoe lang en diep je slaapt, waardoor je slaapkwaliteit verbeterd. Daarnaast kun je contactloos betalen met Fitbit Pay en houdt de ingebouwde gps sensor je route bij tijdens het sporten. Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij. De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. Met de Fitbit Charge.

Pluspunten
 • Je weet precies of je klaar bent voor je volgende workout dankzij de dagelijkse herstelscore. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en neem je actie om het te verlagen. Inclusief 6 maanden Fitbit Premium waarmee je meer inzicht en advies krijgt over je gezondheid.

Minpunten
 • Sommige functies werken niet zonder een betaald abonnement op Fitbit Premium

  .

  Fitbit werkt niet goed als hij is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones

  .

  Dit horlogebandje gaat minder lang mee dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

Het besturingssysteem van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. is .

De maximale batterijduur van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. is .

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. is in het bijzonder aanbevolen voor Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. is Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.