Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. fitness
 2. Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm.

Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm.

Merk

Huawei

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

168 uren

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm.

De Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm is een slank en stijlvol horloge, dat je sportprestaties en meldingen nauwkeurig bijhoudt. Het horloge bepaalt je locatie door 5 systemen, en meet je hartslagzones om je conditie te verbeteren. Kies uit meer dan 100 sportprofielen en luister tijdens het sporten naar je favoriete muziek via de ingebouwde muziekspeler. Beantwoord inkomende oproepen, bekijk je meldingen, check je dagelijkse activiteiten, slaap, stressniveau en hartslag. Dankzij de lange batterijduur van maar liefst 7 dagen hou je de volledige controle. Het horloge draait op HarmonyOS, het besturingssysteem van Huawei. Hierdoor zijn er minder apps beschikbaar om te downloaden, zoals bijvoorbeeld Spotify. Let op: Deze smartwatch is niet geschikt voor gebruik met Apple iPhone, waardoor je niet alle functies kunt gebruiken. Met de Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm heb je een slanke en stijlvolle smartwatch, die jouw sportprestaties en meldingen nauwkeurig bijhoudt. Bepaal je locatie met 5 systemen en train doelgericht je conditie met de hartslagzones. Kies uit meer dan 100 sportprofielen en luister naar.

Pluspunten
 • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via je horloge als je telefoon in de buurt is

  .

  Je ziet je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding

  .

  Dankzij de ingebouwde muziekspeler kan je via je horloge naar je favoriete afspeellijsten luisteren.

Minpunten
 • Contactloos betalen is met dit horloge niet mogelijk. Deze smartwatch werkt niet goed samen met Apple iPhone, waardoor je niet alle functies kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen over Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm.

Het besturingssysteem van Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. is .

De maximale batterijduur van Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. is 168 uren.

Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. heeft een Ingebouwde polssensor.

Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. heeft de volgende functies:

Slaapduur: Ja

Slaapkwaliteit: Ja

GPS-sensor: Ja

Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. is in het bijzonder aanbevolen voor Fietsen, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Huawei Watch GT 3 Active Zwart 42mm. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.