Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

Stijl je look met de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader bundel. Je krijgt een duidelijk beeld van je dagelijkse activiteiten. Of je nu gaat wandelen of hardlopen, de Inspire 2 meet je hartslag, calorieverbranding, afstand en meer. Ook ben je direct op de hoogte van berichten en oproepen van je smartphone. De Inspire 2 is gemaakt van sterk Gorilla glas dat bestand is tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast is het horloge waterdicht tot wel 50 meter diepte. Wil je je route registreren? Geen probleem, zet je smartphone in een sportarmband en de Inspire 2 gebruikt de gps sensor van je smartphone. Laad je horloge direct op met de meegeleverde oplader. De activity tracker is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Kies voor de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader bundel om je lifestyle te verbeteren!

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je kunt naderhand bekijken of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je kunt naderhand bekijken of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals je met andere Fitbit horloges wel kunt

    .

    Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. is .

Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.