Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Inspire 3 Zwart.

Fitbit Inspire 3 Zwart.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 3 Zwart. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Zwart.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Nee

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 3 Zwart.

Met de Fitbit Inspire 3 Zwart hou je makkelijk je gezondheid en beweging in de gaten. Deze activity tracker meet onder andere je stappen, verbrande calorieën, hartslag en stressniveau. Ook houdt hij je slaapscore bij. Als je je Fitbit koppelt aan je smartphone, zie je ook je gelopen afstanden via de GPS van je smartphone. Je krijgt ook je berichten en notificaties te zien op je Fitbit. De batterij gaat zo'n 10 dagen mee. Daarnaast heeft de Fitbit Inspire 3 de functie om je dagelijkse herstelscore te krijgen. Deze functie geeft aan of je lichaam al klaar is om te sporten of nog wat rust nodig heeft. Hiervoor heb je een abonnement op Fitbit Premium nodig. Let op: hiervoor moet je een vergoeding betalen. Met de Fitbit Inspire 3 Zwart hou je makkelijk je gezondheid in de gaten en krijg je inzicht in je dagelijkse activiteiten.

Pluspunten
  • Je bent op de hoogte van berichten, want je ontvangt berichten en notificaties op je smartphone. Bekijk na een training je hartslagzones in de app om te zien hoe de training is verlopen. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende work-out.

Minpunten
  • Sommige functies werken alleen als je een betaald abonnement hebt op Fitbit Premium

    .

    Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je smartphone meenemen om je route te registeren.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 3 Zwart.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 3 Zwart. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 3 Zwart. is .

Fitbit Inspire 3 Zwart. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 3 Zwart. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Nee

Fitbit Inspire 3 Zwart. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 3 Zwart. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.