Search
Close this search box.
 1. fitness
 2. Fitbit Luxe Zwart.

Fitbit Luxe Zwart.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Zwart. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Zwart.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Luxe Zwart.

De Fitbit Luxe Zwart is een stijlvolle activity tracker met een luxe uitstraling. De rvs horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een elegant design. De siliconen bandjes zijn gemakkelijk te wisselen voor een los aan te schaffen metalen Milanees bandje. Met de Fitbit Luxe hou je al je dagelijkse activiteiten bij, zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. De Luxe berekent ook je stressbeheersingsscore. Je krijgt met de Luxe nauwkeurig inzicht in je slaap. Ook houd je het zuurstofniveau van je bloed in de gaten met de SpO2 functie. In de Fitbit app zie je al jouw gezondheidsgegevens terug. Daarnaast krijg je 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. De Fitbit Luxe Zwart is aan te raden voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Houd er rekening mee dat je geen oplader meegeleverd krijgt. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij. In combinatie met de geavanceerde technologie kun je met de Fitbit Luxe Zwart alles wat je do.

Pluspunten
 • Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Deze activiteit tracker heeft dankzij de rvs horlogekast en het kleurenscherm een stijlvol uiterlijk

  .

  Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen omdat je meldingen van je smartphone ontvangt. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen.

Minpunten
 • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2

  .

  Met een Fitbit Premium account activeert u bepaalde functies.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Zwart.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Zwart. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Zwart. is .

Fitbit Luxe Zwart. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Zwart. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Zwart. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Zwart. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.