Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

De Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader bundel is een stijlvolle, luxe activity tracker. De rvs horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een elegant uiterlijk. Met de meegeleverde lader is je Fitbit meteen opgeladen. Je kunt het standaard siliconen bandje na het sporten gemakkelijk verwisselen voor een los aan te schaffen metalen Milanees bandje. Zo past je Fitbit bij elke outfit. Met de Fitbit Luxe hou je al je dagelijkse activiteiten bij, zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Deze tracker berekent ook je stressbeheersingsscore. Je krijgt met de Fitbit Luxe ook nauwkeurig inzicht in je slaap en de zuurstofsaturatie of SpO2 functie houdt het zuurstofniveau van je bloed in de gaten. In de Fitbit app zie je al je gezondheidsgegevens eenvoudig terug. Daarnaast krijg je 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. Deze activity tracker is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. De Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader bundel is de perfecte activity tracker om je gezondheidsgegevens bij te houden. Met dit horlo.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Voorzien van een stijlvol uiterlijk door de rvs horlogekast en het kleurenscherm. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.

Minpunten
  • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 dagen batterijduur van de Inspire 2

    .

    Sommige functies werken niet zonder Fitbit Premium-account.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. is .

Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.