Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

Merk

Withings

Besturingssysteem

Overig merkgebonden

Maximale accu/batterijduur

600 uren

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

GPS-sensor

Nee

Aanbevolen voor sport

Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Grijs

Omschrijving van Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

Met de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart bundel houd je jouw gezondheid extra goed in de gaten. De weegschaal meet je vetpercentage, spiermassa en veel meer. Zo weet je precies of je harde werk in de sportschool resultaat oplevert. Het elegante, slimme horloge geeft je inzicht in het aantal verbrande calorieën, afstand en je hartslag. Alle informatie is af te lezen op het kleine scherm boven de analoge wijzers. Via de bijbehorende app bekijk je alle gegevens op je gemak terug. Je stelt er eenvoudig doelen mee in. Ook berichten, inkomende oproepen en e-mails krijg je gemakkelijk op je pols binnen. Let op: je krijgt bij het horloge geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse risico's met zich kan meebrengen voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees daarom voor gebruik de handleiding met alle veiligheidsvoorschriften.

Pluspunten
  • Het horloge en de weegschaal werken samen om je gezondheid te verbeteren. De geïntegreerde hartslagsensor van het horloge meet je hartslag via je pols. De personenweegschaal meet, naast je gewicht en BMI, ook je vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en botmassa.

Minpunten
  • Je kan niet bellen via het hybride horloge. De horlogekast heeft een relatief kleine diameter van 39,5 mm. Het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen voor bepaalde personen

    .

    Kijk voor gebruik in de handleiding of de weegschaal voor jou geschikt is.

Veelgestelde vragen over Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

Het besturingssysteem van Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. is Overig merkgebonden.

De maximale batterijduur van Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. is 600 uren.

Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. heeft een Ingebouwde polssensor.

Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. heeft de volgende functies:

Slaapduur: Ja

Slaapkwaliteit: Ja

GPS-sensor: Nee

Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. is in het bijzonder aanbevolen voor Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. is Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.