Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

De Fitbit Charge 5 Zwart + BlueBuilt Oplader biedt je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je sportactiviteiten. Dankzij de dagelijkse herstelscore krijg je een duidelijker beeld van hoe je lichaam herstelt na een workout. Als je score laag is, dan heeft je lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Met de EDA sensor kun je je stressniveau in de gaten houden. Als je score laag is, kun je een ademhalingsoefening doen om je stress beter te beheersen. De Charge 5 heeft ook een ECG app waarmee je hartfilmpjes kunt maken. 's Nachts wordt er gemeten hoe lang en diep je slaapt. Als je sport, kun je je route bijhouden met de ingebouwde gps sensor. Je kunt ook contactloos betalen met Fitbit Pay. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. Met de Fitbit Charge 5 Zwart + BlueBuilt Oplader kun je je sportactiviteiten op een stijlvolle manier bijhouden en krijg je inzicht in je herstel, stressniveau, slaap en meer.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Je weet precies of je voorbereid bent op je volgende workout dankzij de dagelijkse herstelscore. Met de EDA sensor krijg je inzicht in je stressniveau en neem je actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit werkt niet goed als hij is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. is .

De maximale batterijduur van Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. is .

Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.