Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

Merk

Withings

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

600 uren

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

Met de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart bundel houd je jouw gezondheid extra goed in de gaten. De weegschaal meet onder andere je vetmassa en spiermassa, dus je kunt direct zien of je harde werk in de sportschool zijn vruchten afwerpt. Met de Withings Move ECG kun je een hartslagfilmpje maken vanuit je pols dankzij de ECG-functie. Daarnaast houdt dit horloge ook je slaap en stappen bij. Als je te lang stil hebt gezeten, krijg je een melding om je dagelijkse beweging niet te vergeten. Ook worden activiteiten zoals lopen, hardlopen, zwemmen en fietsen bijgehouden. In de bijbehorende app vind je al je sportgegevens terug. Let op: gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan bepaalde risico’s met zich meebrengen zoals voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruik maken van medische elektronische apparatuur. Raadpleeg de handleiding voor gebruik en of de weegschaal voor jou geschikt is.

Pluspunten
  • Het horloge en de weegschaal werken samen om je gezondheid te verbeteren. De geïntegreerde hartslagsensor van het horloge meet je hartslag via je pols. De personenweegschaal meet naast je gewicht en BMI, ook je vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en je botmassa. Het horloge en de weegschaal werken samen om uw gezondheid te verbeteren. De geïntegreerde hartslagsensor van het horloge meet uw hartslag via uw pols. De personenweegschaal meet naast uw gewicht en BMI ook uw vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en botmassa.

Minpunten
  • Je kan niet bellen via het hybride horloge. De horlogekast heeft een relatief kleine diameter van 39,5 mm. Het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor bepaalde personen

    .

    Kijk voor de gebruiksaanwijzing of de weegschaal geschikt is voor u.

Veelgestelde vragen over Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

Het besturingssysteem van Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. is .

De maximale batterijduur van Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. is 600 uren.

Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. heeft een Ingebouwde polssensor.

Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. heeft de volgende functies:

Slaapduur: Ja

Slaapkwaliteit: Ja

GPS-sensor: Ja

Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. is in het bijzonder aanbevolen voor Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.