Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

Merk

Garmin

Besturingssysteem

Merkgebonden

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Nee

Aanbevolen voor sport

Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

De Garmin Vivosmart 4 is een slimme activity tracker met een prachtig ontwerp. De tracker is zeer slank en heeft een metalen accent om het design te verfraaien. Met de ingebouwde hartslagsensor heb je altijd inzicht in je hartslag en kun je je fitnessniveau meten. Daarnaast beschikt de Vivosmart 4 ook over een stress- en energie meter. Zo krijg je advies over wanneer je het beste kunt sporten of juist wat rust nodig hebt. Naast deze functies meet de Vivosmart 4 ook al je dagelijkse activiteiten en kun je notificaties van je smartphone erop bekijken. Daarnaast gaat het horloge ongeveer 7 dagen mee zonder op te laden. Let op: je krijgt geen oplaadadapter bij deze tracker. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Koop dan een oplaadadapter bij. Met de Garmin Vivosmart 4 heb je een activity tracker die je helpen je doelen te behalen en je fit te houden.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde 24/7 hartslagsensor kun je je hartslag de hele dag door meten via je pols. De activity tracker is waterdicht, waardoor je hem ook tijdens het zwemmen kunt dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om via de smartwatch te bellen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

Het besturingssysteem van Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. is Merkgebonden.

De maximale batterijduur van Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. is .

Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. heeft een Ingebouwde polssensor.

Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Nee

Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. is in het bijzonder aanbevolen voor Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.