Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. fitness
 2. Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Goud

Omschrijving van Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader is een elegante, luxe activity tracker die je dagelijks helpt om gezond en actief te blijven. De gouden rvs horlogekast en het gouden schakelbandje geven deze tracker een extra luxe uitstraling. Met het extra siliconen bandje kies je gemakkelijk tussen verschillende stijlen. De Fitbit Luxe volgt al je dagelijkse activiteiten, zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Is je score te laag? Dan doe je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen op de Luxe om je stress te verlagen. Daarnaast houdt de Luxe ook je slaap en het zuurstofniveau van je bloed in de gaten. Met de zuurstofsaturatie of SpO2 functie houd je je zuurstofniveau in de gaten. Om je Fitbit Luxe op te laden krijg je de BlueBuilt oplader meegeleverd. Deze oplader werkt op een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Daarnaast krijg je 6 maanden Fitbit Premium waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader is de perfecte manier.

Pluspunten
 • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader

  .

  Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader

  .

  Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.

Minpunten
 • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 dag durende batterijduur van de Inspire 2

  .

  Sommige functies werken niet zonder Fitbit Premium-account.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. is .

Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. is Goud. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.