Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Fitbit Luxe Goud/Wit.

Fitbit Luxe Goud/Wit.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Goud/Wit. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Goud/Wit.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Goud

Omschrijving van Fitbit Luxe Goud/Wit.

De Fitbit Luxe Goud/Wit is een elegante, luxe activity tracker. Hij heeft een rvs horlogekast en een kleurenscherm waardoor hij een stijlvolle uitstraling heeft. Je wisselt het siliconen bandje gemakkelijk na het sporten voor een ander chic bandje. Met de Luxe houd je al je dagelijkse activiteiten bij zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Ook geeft hij je een stressbeheersingsscore. Heb je een te lage score? Dan kun je op de Luxe ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen om je score te verhogen. Je krijgt nauwkeurig inzicht in je slaap en het zuurstofniveau van je bloed. Al je gezondheidsgegevens bekijk je eenvoudig in de Fitbit app. Bovendien krijg je 6 maanden Fitbit Premium waarmee je uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij. Deze activity tracker is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen vanaf je smartphone. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Sommige functies werken niet zonder Fitbit Premium-account

    .

    Dit horlogebandje gaat korter mee dan andere smartwatch-bandjes.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Goud/Wit.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Goud/Wit. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Goud/Wit. is .

Fitbit Luxe Goud/Wit. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Goud/Wit. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Goud/Wit. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Goud/Wit. is Goud. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.