Search
Close this search box.
 1. fitness
 2. Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

Merk

Garmin

Besturingssysteem

Garmin OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor, Los verkrijgbare borstband

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Zwemmen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

Met de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M kun je je gezondheid goed in de gaten houden. Het horloge meet je activiteiten de hele dag door en je slaap 's nachts. Na een nacht slapen krijg je in de Garmin Connect app een advies om je nachtrust te verbeteren. Ook krijg je gegevens over je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieën en stressniveau. Merk je dat je te veel gestresst bent? Dan kun je met het horloge ademhalingsoefeningen doen. Daarnaast heeft de Vivosmart 5 ingebouwde sportprofielen zoals hardlopen, yoga, baantjes zwemmen en cardio oefeningen. Als je buitenactiviteiten doet, is de incidentenmelder ingeschakeld. In het geval van een val stuurt deze je locatie en een bericht naar je vooraf ingestelde noodcontacten. Met de lange batterijduur van 7 dagen heb je het horloge de hele week bij je. De Garmin Vivosmart 5 Wit S/M is een handig horloge om je gezondheid goed in de gaten te houden. Met de ingebouwde sportprofielen kun je je fitness niveau verbeteren en er zijn verschillende gezondheidsfuncties om je te helpen bij het verbeteren van je algemene gezondheid. Ook is de incidentenmelder ingesch.

Pluspunten
 • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone

  .

  Je krijgt inzicht in je hartslagzones via de horloge-app, dus je kunt naderhand bekijken of je training het gewenste effect heeft gehad

  .

  Krijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen door middel van ademhalingsoefeningen.

Minpunten
 • Met dit horloge betaal je niet contactloos zoals je met andere Garmin horloges wel doet.

Veelgestelde vragen over Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

Het besturingssysteem van Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. is Garmin OS.

De maximale batterijduur van Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. is .

Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. heeft een Ingebouwde polssensor, Los verkrijgbare borstband.

Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Zwemmen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.