Search
Close this search box.
  1. sport
  2. Theragun Elite White.

Theragun Elite White.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theragun Elite White.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theragun Elite White.

Merk

Theragun

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theragun Elite White.

De Theragun Elite White is een stille massagegun die tot 20 kilogram kracht biedt voor diepe spiermassage. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en kan worden verbonden met de Therabody app voor meer begeleiding. Met verschillende massagekoppen krijgen je spieren altijd de massage die op dat moment het meest effectief is. Door de diepe massage stimuleer je het herstel van je spieren, wat ideaal is voor fanatieke sporters die regelmatig intensief trainen. Na gebruik kun je de Theragun Elite veilig opbergen in de meegeleverde opbergkoffer. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van de Theragun Elite massagegun. Gebruik deze massagegun niet of overleg eerst met je arts als je zwanger bent, een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt, of lijdt aan diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen.

Pluspunten
  • Je verbindt het apparaat met de Therabody-app voor extra begeleiding tijdens de massage. Met een blokkeerkracht van 20 kilogram kun je veel druk uitoefenen op je spieren zonder dat de massage-gun snelheid verliest. Dankzij de 4 verschillende intensiteitsniveaus bepaal je zelf hoe stevig de massage is.

Minpunten
  • De massagekop is niet verstelbaar, waardoor je lastige plekken zoals je rug en schouders minder goed bereikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over Theragun Elite White.

Theragun Elite White. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theragun Elite White. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Het materiaal waarvan Theragun Elite White. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theragun Elite White. heeft een gewicht van 1 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theragun Elite White.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!