Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Silvergear Massage Gun Pro.

Silvergear Massage Gun Pro.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Silvergear Massage Gun Pro.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Silvergear Massage Gun Pro.

Merk

Silvergear

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 14 cm

Breedte: 5 cm

Diepte: 24 cm

Materiaal

Kunststof, Metaal

Gewicht

1,1 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Silvergear Massage Gun Pro.

Gebruik de Silvergear Massage Gun Pro om je spieren na een zware training te verlichten. Met de 30 intensiteitsstanden en de 6 verschillende opzetstukken heb je de vrijheid om de massage zo zwaar of licht te maken als je wilt. Kies bijvoorbeeld de ronde massagekop om je spieren een lichtere massage te geven, of de langwerpige massagekop als je dieper in het spierweefsel van een specifieke spier wilt komen. Met een blokkeerkracht van 15 kilogram zet je de massage gun hard tegen je spieren aan zonder dat hij snelheid verliest. Bovendien produceert hij op de hoogste stand slechts 55 decibel, wat stil is voor een handmassage apparaat. Het anti slip handvat voorkomt dat het apparaat uit je handen glijdt, zelfs als je het apparaat in een lastige hoek moet houden. Gebruik het apparaat echter niet of raadpleeg eerst je arts als je zwanger bent, een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt, of last hebt van diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen. Met de Silvergear Massage Gun Pro verlies je nooit meer de controle over je spierpijn.

Pluspunten
  • Het apparaat heeft een maximale geluidssterkte van 55 decibel, die stiller is dan de gemiddelde massage gun. Met de meegeleverde opbergtas kun je het apparaat gemakkelijk meenemen op reis. Er worden 6 verschillende opzetstukken bijgeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren.

Minpunten
  • Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

Veelgestelde vragen over Silvergear Massage Gun Pro.

Silvergear Massage Gun Pro. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Silvergear Massage Gun Pro. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 14 cm

Breedte: 5 cm

Diepte: 24 cm

Het materiaal waarvan Silvergear Massage Gun Pro. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Metaal.

Silvergear Massage Gun Pro. heeft een gewicht van 1,1 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Silvergear Massage Gun Pro.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!