Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw.

Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw.

Merk

Michael Kors

Besturingssysteem

Wear OS

Maximale accu/batterijduur

24 uren

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Zwemmen

Beschikbare fitness workouts

Bergbeklimmers, Circuittraining, Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Interval training, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga

Kleur horlogekast

Goud

Omschrijving van Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw.

De Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw is een lichtgewicht horloge met een aluminium horlogekast en dezelfde functies als de Darci Gen 5E. Dit horloge is ideaal voor wie tijdens het sporten zo min mogelijk last wil hebben van het gewicht. Het horloge is waterdicht tot 50 meter, wat betekent dat je het gerust om kunt houden als je zwemt of doucht. De rubberen horlogeband is bestand tegen water en zweet. De MK GO 2 meet continu je hartslag en je krijgt inzicht in je conditie door een VO2 max meting. Je kunt inkomende oproepen accepteren of weigeren en reageren op berichten via het horloge. Deze horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik hiervoor de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. De Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw is een perfect horloge voor wie gezond en actief wil leven. Het horloge is licht van gewicht, waterdicht en heeft een rubberen horlogeband die bestand is tegen water en zweet. Je krijgt inzicht in.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw.

Het besturingssysteem van Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. is Wear OS.

De maximale batterijduur van Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. is 24 uren.

Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. heeft een Ingebouwde polssensor.

Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. heeft de volgende functies:

Slaapduur: Ja

Slaapkwaliteit: Ja

GPS-sensor: Ja

Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Zwemmen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

Bergbeklimmers, Circuittraining, Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Interval training, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga.

De horlogekast van Michael Kors MK GO Gen 5E Display MKT5142 Roségoud/Blauw. is Goud. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.