Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zilver

Omschrijving van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

Met de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + BlueBuilt Oplader houd je jouw activiteiten gemakkelijk bij. Dankzij de EDA sensor kun je je stressniveau monitoren, terwijl de ECG app je hartfilmpjes maakt. Je kunt contactloos betalen met Fitbit Pay en de ingebouwde GPS sensor houdt je route bij tijdens het sporten. De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + BlueBuilt Oplader is stijlvol en gemakkelijk te dragen, aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. Met deze activity tracker kun je je stappen, calorieën en hartslag bijhouden, maar ook je dagelijkse herstelscore, slaapduur en diepte meten. De herstelscore geeft aan hoe je lichaam herstelt van een workout, bij een lage score heeft je lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Dankzij deze innovatieve tracker is het makkelijk om je sportieve prestaties bij te houden, om hieruit te leren en om je gezondheid te verbeteren.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Laden van je Fitbit wordt direct gedaan met de meegeleverde oplader

    .

    Je weet precies of je klaar bent voor je volgende workout dankzij de dagelijkse herstelscore. De dagelijkse herstelscore zorgt ervoor dat je precies weet of je klaar bent voor je volgende workout. Met de EDA sensor krijg je inzicht in je stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen. Met behulp van de EDA sensor krijg je inzicht in je stressniveau, waarna je actie kunt ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit werkt niet goed als hij is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. is .

De maximale batterijduur van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. is .

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. is Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.