Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Luxe Zilver/Roze.

Fitbit Luxe Zilver/Roze.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Zilver/Roze. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Zilver/Roze.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zilver

Omschrijving van Fitbit Luxe Zilver/Roze.

De Fitbit Luxe Zilver/Roze is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De strakke rvs horlogekast en het 5 cm kleurenscherm geeft deze tracker een luxe uitstraling. Je kunt het siliconen bandje eenvoudig vervangen voor een meer chique bandje. Zo houd je altijd een stijlvolle look. Met de Fitbit Luxe worden al je dagelijkse activiteiten gemeten zoals stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore, waardoor je eenvoudig je stress kan beheersen. Je krijgt nauwkeurige inzichten in je slaap, waarbij je ook het zuurstofniveau van je bloed in de gaten kan houden met de SpO2 functie. Je hebt toegang tot al je gezondheidsgegevens in de Fitbit app, waar je ook nog eens 6 maanden Fitbit Premium krijgt voor nog uitgebreidere gezondheidsrapportages. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Let er wel op dat je geen oplader meegeleverd krijgt, dus als je het horloge via het stopcontact wil opladen, gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader b.

Pluspunten
  • Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Door de meldingen van je smartphone blijf je snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem stappen om het te verlagen.

Minpunten
  • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe maximaal 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2

    .

    Sommige functies werken niet zonder een Fitbit Premium account.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Zilver/Roze.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Zilver/Roze. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Zilver/Roze. is .

Fitbit Luxe Zilver/Roze. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Zilver/Roze. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Zilver/Roze. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Zilver/Roze. is Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.