Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Garmin Vivosmart 4 Zwart L. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

Merk

Garmin

Besturingssysteem

Merkgebonden

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Nee

Aanbevolen voor sport

Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

De Vivosmart 4 zwart L heeft een kleurrijk touchscreen en een geavanceerd, slank ontwerp. Het horloge is ook waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je met gemak kunt zwemmen en douchen. Bovendien heeft het een lange batterijduur van 7 dagen. Met het horloge kun je je dagelijkse activiteiten bijhouden en de vooruitgang monitoren. Het horloge heeft ook een ingebouwde hartslagmeter. Je kunt je hartslag zien tijdens het sporten of relaxen. Verder heeft het een stress- en energiemeter, waardoor het horloge je kan adviseren wanneer het beste moment is om te gaan sporten of wat rust te nemen. Daarnaast kun je ook notificaties van je smartphone ontvangen. Kortom, de Garmin Vivosmart 4 Zwart L is een stijlvolle activity tracker met veel functies. Zo kun je je dagelijkse activiteiten bijhouden, je hartslag monitoren, stress- en energieniveaus bewaken en je smartphone-notificaties bekijken. Met een lange batterijduur van 7 dagen en waterbestendigheid tot 5 ATM kun je er ook mee zwemmen en douchen. Bestel er een adapter bij als je het horloge wilt opladen via het stopcontact.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde 24/7 hartslagsensor kun je je hartslag de hele dag door meten via je pols. De activity tracker is waterdicht, waardoor je hem ook tijdens het zwemmen kunt dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om via de smartwatch te bellen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het is onmogelijk om via de smartwatch te bellen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones.

Veelgestelde vragen over Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

Het besturingssysteem van Garmin Vivosmart 4 Zwart L. is Merkgebonden.

De maximale batterijduur van Garmin Vivosmart 4 Zwart L. is .

Garmin Vivosmart 4 Zwart L. heeft een Ingebouwde polssensor.

Garmin Vivosmart 4 Zwart L. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Nee

Garmin Vivosmart 4 Zwart L. is in het bijzonder aanbevolen voor Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Garmin Vivosmart 4 Zwart L. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.