Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. fitness
 2. Fitbit Inspire 2 Roze.

Fitbit Inspire 2 Roze.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 2 Roze. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Roze.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 2 Roze.

Met de Fitbit Inspire 2 Roze heb je een stijlvolle en veelzijdige activity tracker. Deze slanke en lichte tracker geeft je in één oogopslag een duidelijk overzicht van je dagelijkse activiteiten. Zo kun je gemakkelijk je calorieverbranding, stappen, afstand en hartslag monitoren. Ook ben je altijd op de hoogte van inkomende berichten, oproepen en meldingen van je smartphone. De Inspire 2 Roze is voorzien van een sterk Gorilla glas en is bestand tegen krassen en beschadigingen. Het horloge is ook waterdicht tot wel 50 meter diepte, dus je kunt er ook mee zwemmen. Wil je je route registreren tijdens het hardlopen? Vergeet dan niet je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband. De activity tracker gebruikt namelijk de gps sensor van je smartphone. Let op: je krijgt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel er een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Neem deze stijlvolle en veelzijdige activity tracker mee en maak gebruik van de vele mogelijkheden om je ge.

Pluspunten
 • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone

  .

  Je bent bijgehouden van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je bekijkt naderhand of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Het horloge geeft hartslagzones weer in de app, daarom kun je na de training kijken of je de gewenste resultaten hebt behaald.

Minpunten
 • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen zoals met andere Fitbit horloges wel het geval is

  .

  Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 2 Roze.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 2 Roze. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 2 Roze. is .

Fitbit Inspire 2 Roze. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 2 Roze. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Inspire 2 Roze. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 2 Roze. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.