Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Hardlopen, Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Voorzie jouw dagelijkse activiteiten van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader bundel. Met dit horloge houd je op een eenvoudige manier je hartslag, calorieverbranding en andere gezondheidsgegevens bij. Of je nu een gezondere levensstijl wil of wat kilootjes wil verliezen, met deze activity tracker ben je er zeker van dat je jouw doelen behaalt. Ook ontvang je meldingen van je smartphone, dus je bent altijd op de hoogte van inkomende berichten en oproepen. De Inspire 2 is extra sterk door het gebruik van Gorilla glas. Hierdoor is het horloge bestand tegen krassen en beschadigingen. Ook als je graag in het water bent, is dit horloge een goede optie. Het is namelijk waterdicht tot wel 50 meter diepte. Wil je je route registreren tijdens het hardlopen? Neem dan je smartphone mee in bijvoorbeeld een sportarmband. De Inspire 2 gebruikt namelijk de gps sensor van je smartphone. Met de meegeleverde lader laad je je Fitbit direct op. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je bekijkt naderhand of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je blijft snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je kunt naderhand controleren of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloos betalen zoals je dat wel kunt met andere Fitbit horloges

    .

    Fitbit is niet compatible met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is .

Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Hardlopen, Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.