Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. fitness
 2. Fitbit Inspire 2 Wit.

Fitbit Inspire 2 Wit.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Inspire 2 Wit. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Wit.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Hardlopen, Wandelen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Fitbit Inspire 2 Wit.

Met de Fitbit Inspire 2 Wit krijg je een helder overzicht van je dagelijkse activiteiten. Voortaan kun je je hartslag en calorieverbranding meten tijdens het wandelen of sporten. Dit is ideaal als je gezonder wilt leven of wat kilo's kwijt wilt raken. Ook krijg je een melding op je horloge als je inkomende oproepen of berichten krijgt. Met het sterke Gorilla glas is de Inspire 2 bestand tegen krassen en beschadigingen. Je kunt er ook mee zwemmen of duiken, want het horloge is tot 50 meter diepte waterdicht. Wil je graag je route bijhouden tijdens het hardlopen? Neem dan je smartphone mee in bijvoorbeeld een sportarmband. De activity tracker gebruikt de gps sensor van je smartphone. Je krijgt geen stekker meegeleverd, maar je kunt het horloge opladen met een stekker uit je telefoonoplader. Dit horloge is geschikt voor polslen van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
 • Je bent snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone

  .

  Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je kunt later bekijken of je training het gewenste effect heeft gehad. Je bent snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone

  .

  Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je kunt later controleren of je training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
 • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen zoals je met andere Fitbit horloges wel zou kunnen

  .

  Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over Fitbit Inspire 2 Wit.

Het besturingssysteem van Fitbit Inspire 2 Wit. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Inspire 2 Wit. is .

Fitbit Inspire 2 Wit. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Inspire 2 Wit. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Inspire 2 Wit. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Hardlopen, Wandelen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Inspire 2 Wit. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.